Bedrijfswagens | Personenauto's

Autobelettering

Met circa 1200 auto’s per jaar  en een certificaat als Avery partner op zak, mag Bastyle Reclame zich zonder twijfel rekenen tot een van de specialisten op het gebied van autobelettering. Autobelettering vind met name plaats in ons bedrijfspand aan de Steiger 7 te Malden. Hier kan ons team niet alleen droog werken, maar wordt er ook gezorgd voor de ideale temperatuur. 

HGO Artificial Grass Oss vrachtwagenbelettering

Beletteren of wrappen?

Het beletteren of wrappen van auto’s wordt nogal eens door elkaar gehaald. En dat is ook niet zo vreemd, want vaak is het een combinatie van beiden. Bij een standaard autobelettering wordt het voertuig meestal voorzien van logo’s, slogans en contactgegevens. Bij het “wrappen” wordt de auto geheel of gedeeltelijk in een andere kleur gewrapt. Dit wrappen gebeurd met een speciale wrapfolie die geschikt is om te verwarmen. Door de folie te verhitten, kan deze worden gevormd naar de contouren van de auto.

Bas

Het voorbereiden van autobelettering

Allereerst wordt er door onze ontwerpafdeling een voorstel gemaakt. Hierbij tekenen wij de belettering digitaal in op de auto. Is er al een bestaande huisstijl? Dan ontvangen wij graag de vectorbestanden van het logo en eventuele stijlelementen. Gaat het om een nieuw bedrijf, dan kan onze ontwerpafdeling je helpen met het ontwikkelen van een logo en huisstijl. Nadat het ontwerp digitaal is ingetekend en akkoord bevonden, wordt de folie uit een rol gesneden door onze plotter. Het weghalen van de overtollige folie, ook wel pellen genoemd, is een karweitje dat handmatig gebeurd. De folie wordt vervolgens voorzien van een applicatietape waar de letters aan blijven kleven totdat deze op het voertuig worden gestreken.

Bastyle_Reclame-Autobelettering_Axitraxi_1

Het beletteren van de auto

Auto’s worden vaak al de dag voorafgaand aan de belettering bij ons afgeleverd. Dit kan door de klant zijn, maar bij nieuwe auto’s vaak door de dealer. Het is hierbij van belang dat de auto vrij schoon wordt aangeleverd en vrij is van wax of coatings. Door de auto al een dag eerder af te leveren, kan de auto al op de juiste temperatuur komen. Ook kan er waar nodig worden gestart met het demonteren van verlichting en grepen etc.

Camper Autobelettering

Ramen tinten

Naast het beletteren en wrappen van auto’s, zijn wij ook dagelijks in de weer met het tinten van autoruiten. Dit doen wij in combinatie met beletteringen, maar ook als aparte dienst. Hier wordt veelal gebruik van gemaakt door particulieren maar ook door autodealers. Het tinten van ramen geeft auto’s een sportievere uitstraling. Ook ervaren passagiers minder hinder van de zon die naar binnen schijnt. 

Oostendorp Autogroep Nijmegen Autobelettering

Onze opdrachtgevers

Wij verzorgen autobelettering voor veel ZZP’ers en MKB’ers met een klein wagenpark. Dit zijn ondernemingen uit de meest uiteenlopende branches. Van bouw tot horeca, maar ook diverse bedrijven uit de transport en dienstverlening weten ons te vinden. Onze opdrachtgevers komen met name uit het Rijk van Nijmegen, Land van Cuijk en Noord-Limburg. Daarnaast draagt Bastyle Reclame ook zorg voor de belettering van diverse grotere wagenparken. Dit zijn bedrijven zoals Central Point, zij opereren door het gehele land.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb jij een leuke uitdaging voor ons? Wil jij een gave belettering op je auto, bus, vrachtwagen of misschien wel een volledig wagenpark? Informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.