Over Bastyle Reclame

Bas

In 2009 begon Bas van Gemert als eenpitter in de signbranche. Vanaf 2017 ging het hard. Het eerste personeelslid werd aangenomen en Bastyle Reclame verhuisde naar het huidige pand in Malden. In 2020 volgde de overname van Reclamebureau Fresh Next en groeide het team uit naar 6 enthousiaste medewerkers.

Met een eigen ontwerpafdeling, productieruimte en montageteam bedient Bastyle Reclame voornamelijk opdrachtgevers in de regio Nijmegen, Berg en Dal, Land van Cuijk en Noord Limburg. Maar buiten deze regio weet men Bastyle Reclame ook te vinden voor ontwerpwerkzaamheden, relatiegeschenken en beletteringen.

Bas

Eigenaar / Signmaker

Ondernemer uit liefde voor het vak. Wordt blij van mooie dingen maken en streeft er naar om iets unieks te maken.

Patricia

Designer

Geniet van het ontwerpen van vette autobeletteringen, flyers en brochures. Zet altijd nèt dat ene stapje extra voor een resultaat om niet snel te vergeten

Ruud

Designer

Ontwerpt graag toffe huisstijlen en wordt blij van mooie totaalconcepten die kloppen tot in detail. Fan van strakke lijnen en eigentijdse ontwerpen.

Joas

Signmaker

Begonnen als stagiair en uitgegroeid tot signmaker. Luistert ook naar de naam “Joop” en “Donald” straalt van oor tot oor als hij in exclusieve auto’s mag rijden.

Nick

Signmaker

Heeft opleiding signmaker afgerond, heeft een geweldig oog voor detail. Geniet van vette autobeletteringen te realiseren.

Gerry

Chef techniek

Als gepensioneerd autotechnicus weet hij als geen ander hoe je auto’s moet (de)monteren. Hij staat vaak voor dag en dauw op zodat onze signmakers ’s morgens direct aan de slag kunnen.

Dayna

Junior Signmaker

Heeft de opleiding tot grafisch vormgever gevolgd, en draait 5 dagen in de week mee met het voorbereiden en beletteren van voertuigen.

Indra

stagiaire

Volgt de opleiding tot signmaker, draait 4 dagen in de week volledig mee met het beletteren van voertuigen.