Ons specialisme

Autoreclame

Op zoek naar de ideale partner voor autoreclame? Bastyle Reclame uit Malden (Nijmegen) helpt je graag! Wij voorzien circa 800 voertuigen per jaar van de meest uiteenlopende beletteringen.

HGO Artificial Grass Oss vrachtwagenbelettering

Eenvoudige autoreclame of volledige wrap?

Bastyle Reclame staat bekend om haar veelal uitbundige werk. Professionele autoreclame die doet wat het moet doen; opvallen! Ook streven wij continue naar het hoogste niveau. Niet alleen een leuk ontwerp, maar zeker ook de juiste materialen, verwerking en afwerking hiervan. Hierdoor weten veel opdrachtgevers de weg naar Malden te vinden. 

Bas

Autoreclame van ontwerp tot uitvoering

Het team van Bastyle Reclame bestaat uit jonge, enthousiaste creatievelingen. In onze studio werken verschillende ontwerpers die naast autoreclame ook bezig zijn met het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, drukwerk en gevelreclame. Vanuit de ontwerpstudio worden ook onze eigen printer en plotter aangestuurd. De verdere voorbereidingen en de uiteindelijke realisatie van autobelettering vindt plaats in onze montagehal. Deze hal is van alle gemakken voorzien. Ook de temperatuur is hier onder controle, erg belangrijk voor de verwerking en hechting van autoreclame.

Bastyle_Reclame-Autobelettering_Axitraxi_1

Onze opdrachtgevers

Vanuit ons bedrijfspand in Malden voorzien wij bedrijven uit van autoreclame. Hierbij komen veel van onze klanten uit de regio Nijmegen / Arnhem (Gelderland), Land van Cuijk (Noord Brabant) en het noorden van Limburg. 

Naast opdrachtgevers die direct bij ons aankloppen, hebben wij ook leuke samenwerkingen met autodealers, schadeherstelbedrijven en reclamebureau’s.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Ben jij opzoek naar een relatiegeschenk voor je klanten? Of wellicht een leuke gadget voor potentiële opdrachtgevers? Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.