De perfecte give-away

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken, ook wel give-aways zijn de uitgelezen kans om je merk voor langere tijd in beeld te brengen. Maar ook om een goede indruk achter te laten bij de ontvanger. Bastyle Reclame kan je helpen bij het vinden van de juiste geschenken. Een geschenk dat past bij jouw bedrijf, je klant maar ook bij de huisstijl van je bedrijf. Zo vormt het een mooie eenheid met bijvoorbeeld je visitekaartje, autobelettering en website. Ons aanbod is continue vernieuwend en we worden er blij van om jou een uniek geschenk te bezorgen.

drinkflessen

Drinkwaren

Drinkflessen zijn de laatste jaren populairder dan ooit geworden. Niet alleen tijdens het sporten of reizen, maar ook op menig bureau vind je ze terug. Dit is de uitgelezen kans om dagelijks jouw merk in beeld te brengen bij de gebruiker hiervan. Naast drinkflessen, leveren wij ook glazen, kopjes, mokken, thermosflessen en zelfs bekers voor je shake voorzien van jouw logo.

green relatiegeschenken

Green

Meer en meer bedrijven en overheidsinstanties nemen hun verantwoordelijkheid en proberen hun footprint op de aarde tot het minimale te beperken. Het gebruik van kunststof wordt minder en steeds meer alternatieven materialen worden verwerkt in relatiegeschenken. Zo zien we steeds meer bamboe, RPET (gerecyclede PET-flessen) en zelfs gerecycled tarwestro.

Home & Living

Wat is er nou leuker dan een functioneel cadeau te geven? Bastyle heeft hierin een ruim assortiment leuke producten. Zo kun je zowel lunchboxes, foodcontainers, kelnermessen, BBQ-sets, schorten en zelfs sokken voorzien van jouw eigen logo of opdruk.

office

Office

Misschien niet uniek, maar nog steeds immens populair. Pennen, notitieboekjes en kalenders worden nog steeds erg veel gebruikt. Een handig geschenk dus om dagelijks in beeld te zijn bij de ontvanger van het geschenk. Natuurlijk komen er wel steeds nieuwe producten bij, hierin zie je voornamelijk dat het materiaalsoort en het design worden gewijzigd. Zo zien we steeds meer craft karton, bamboe en RPET (gerecyclede PET-flessen). 

outdoor

Outdoor & premiums

Ook hierbij ontzettend veel leuke en handige give-aways. Zo kun je inspelen op het seizoen met ijskrabbers, paraplu’s en zonnebrillen. Maar ook algemene relatiegeschenken zoals flesopeners, aanstekers en munthouders.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Ben jij opzoek naar een relatiegeschenk voor je klanten? Of wellicht een leuke gadget voor potentiële opdrachtgevers? Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.