Vacature Signmaker (Stagiair)

Wie je bent?

Je bent leergierig en wil graag de fijne kneepjes van het signmakersvak leren. Je hebt een passie voor auto’s en bent dolenthousiast over het vak. Verder hecht je waarde aan een informele werksfeer waarin er hard wordt gewerkt maar er zeker ook ruimte is voor een geintje. Om je droom na te jagen volg jij een opleiding tot signmaker.

 

Wat je doet bij Bastyle Reclame?

Wanneer je stageloopt op de signafdeling van Bastyle Reclame ben je voornamelijk bezig met autobelettering. Je bereidt beletteringen voor door folie te snijden, pellen en te appliceren. Daarnaast biedt je een helpende hand bij het uitvoeren van beletteringen. Naar mate je meer ervaring opdoet, ga je ook zelfstandig aan de slag met het beletteren of zelfs wrappen van auto’s.

Over Bastyle Reclame

Bastyle Reclame is een snelgroeiend reclamebedrijf dat ondernemers helpt met de meest uiteenlopende reclame-opdrachten. Een volwaardige ontwerpafdeling houdt zich bezig met het ontwikkelen van huisstijlen en het ontwerpen van beletteringen, drukwerk en websites. Het montageteam houdt zich bezig met de realisatie van met name autobelettering en gevelreclame. Vanuit ons bedrijf in Malden bedienen wij voornamelijk klanten in de regio’s Rijk van Nijmegen, Land van Cuijk en Noord Limburg. Maar we zijn ook regelmatig op pad om elders in het land een toffe reclame-uiting te realiseren.

Interesse?

Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team? Stuur dan je cv en motivatie naar info@bastyle.nl.